Prepravky na cestovanie pre psov

Prepravka, klietka alebo box pre psa je dôležitý doplnok pre prepravu ako autom, tak i napríklad lietadlom či vlakom. Veľký dôraz sa musí klásť na správnu voľbu veľkosti prepravky. Ďalej musí mať prepravka prvky, ktoré sú nutné pre zvolený spôsob prepravy, napr. drážky pre autopásy, atestáciu pre leteckú prepravu a pod.
 
Ako správne zvoliť veľkosť prepravky?
Výška prepravky musí byť zhodná alebo väčšia ako je výška psíka v kohútiku pri vzpriamenom postoji. Minimálna dĺžka prepravky musí zodpovedať dĺžke chrbta psa + 1/2 dĺžky jeho predných nôh.Šírka musí zodpovedať priestoru, ktorý psík zaberá pri ležaní na boku. Nikdy nekupujte prepravku, v ktorej sa psík nemôže postaviť, otočiť a alebo pohodlne natiahnuť. Pokiaľ má psík v prepravke tráviť dlhší čas (let lietadlom, využitie pre uzatvorenie psíka napr. na výstave), zvoľte radšej prepravku o niečo väčšiu. 

Máte otázky alebo potrebujete poradiť?
Kedže sme na trhu viac ako 10 rokov a v ponúkanom sortimente boxov a prepraviek pre psov sme odborníci a vieme o nich všetko, radi Vám poradíme osobne telefonicky na čísle +421 907 812 463 alebo nám pošlite Vašu požiadavku priamo našim expertom na  info@hafaj.sk  

Najpredávanejšie

42 položiek celkom

Cena

20659
120659

Značky

Zobrazených položiek: 42
Praktický prepravný box pre psy a mačky do auta Nobby Car 100 Kód: 72138
Praktický prepravný box pre psy a mačky do auta Nobby Car 80
€85,70
Kód: 72136
Hore
Ďalšie produkty
Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru
Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
Doručenie
Doručenie produktov skladom do 3 dní od odoslania
na akúkoľvek adresu