Podstielka do výbehov pre hlodavce

Kvalitná podstielka do klietky pre hlodavce je v chove týchto domácich miláčikov nutnosťou. Je potrebné, aby poskytla zvieraťu komfort a zabezpečila mu možnosť schovať sa, či postaviť si z nej príbytok. Nami ponúkané podstielky sú ľahko strávitelné, bez pesticídov a vhodné aj pre alergikov, pretože skvelo absorbujú vlhko a pachy.

Seno je nevyhutná časť vyživy všetkých bylinožravých hlodavcov, vrátane králikov, pretože obsahuje vysoké množstvo surovej vlákniny, ktorá udržuje trávenie vásho zvieraťa v dobrom stave. Okrem funkcie podstielky, seno pri okusovaní pomáha obrusovať neustále dorastajúce zuby hlodavcov.

V tejto kategórii sa nachádzajú:

  • piliny pre škrečky a hlodavce
  • drevená podstielka pre králiky, morčatá a iné hlodavce
  • vatové hniezda pre škrečkov a potkany
  • podložky z konope
  • seno pre hlodavcov a králikov

V našej ponuke nájdete len to najkvalitnejšie seno a podstielky pre hlodavce a ostatné malé zvieratá žijúce v klietkach od overených dodávateľov ako Nobby, Manitoba alebo Natures Best.

Máte otázky alebo potrebujete poradiť?

Kedže sme na trhu viac ako 10 rokov a v ponúkanom sortimente napájačiek pre hlodavce sme odborníci a vieme o nich všetko, radi Vám poradíme osobne telefonicky na čísle +421 907 812 463 alebo nám pošlite Vašu požiadavku priamo našim expertom na  info@hafaj.sk 

Najpredávanejšie

18 položiek celkom

Cena

015
1015

Značky

Zobrazených položiek: 18
Hore
Ďalšie produkty
Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru
Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
Doručenie
Doručenie produktov skladom do 3 dní od odoslania
na akúkoľvek adresu